Personalet

Astrid Lykken

Speciallæge i psykiatri med autorisation siden 2000.

Jeg er uddannet læge (cand med.) i Norge i 1988. Hovedfagsuddannelse i psykoterapi i Nordjylland i år 2000-2003 (individuel terapi).

Jeg har siden 1992 arbejdet i psykiatrien i Norge og Danmark, bl.a. ved:
Telemark Sentralsykehus, Norge
Oligifreniklinikken, Psykiatrisk Hosptal i Riis Skov, Århus
Psykiatrisk afdeling Haderslev
Psykiatrisk afdeling i Holstebro
Distriktspsykiatrisk Team i Thisted
Austagder Centralsykehus i Norge

Siden 2001 har jeg haft egen praksis i psykiatri i Nykøbing Mors.

Jeg holder mig løbende opdateret, når det gælder den videnskabelige udvikling, og når det gælder behandlingen af psykiske lidelser ved at deltage på kurser, møder og lignende.

astrid-1

 

Søren Visby

Uddannet læge (cand.med) i Odense januar 2009. Efter turnus og introuddannelse i almen medicin har jeg siden nov2010 arbejdet i voksenpsykiatrien i Danmark og blev færdiguddannet i 2017 som speciallæge i psykiatri.

Jeg har fået min kliniske psykiatriske uddannelse på en række psykiatriske afdelinger og ambulatorier i Holstebro, Aalborg og Brønderslev. Arbejdet 1½ år ved Ældrepsykiatrien i Region Nordjylland samt ved Demensenheden i Aalborg. 

Grunduddannelsen i kognitiv og psykodynamisk psykoterapi.

Siden september 2019 har jeg arbejdet som privatpraktiserende psykiater i delepraksis med psykiater Astrid Lykken

 

Jonna Hausgaard Andersen

er sekretær.
Jonna vil oftest være den første person fra klinikken, du taler med. Hun vil kunne besvare telefoniske spørgsmål om behandlingen, venteliste, fornyelse af recepter, eventuelt visitere spørgsmål videre til speciallægerne. Hun har mange års erfaring som lægesekretær, både her i kliniken og i Regionspsykiatrien.

jonna2